aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μίνα θέλει να μείνει Μπαρρτσελόνα

Ο Μίνα θέλει να μείνει Μπαρρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να απομακρύνει τον Γέρι Μήνα από τον σύλλογο παρόλο που ο ίδιος δεν θέλει να φύγει και τόσο σύντομα και προτιμά να δοθεί ως δανεικός. Πλησιάζει ο Λενγκλέ.

O 23χρονος στόπερ αποκτήθηκε από τους Καταλανούς πριν έξι μήνες κι αγωνίστηκε με την φανέλα συνολικά σε πέντε παιχνίδια.

Παρά τον αποκλεισμό της Κολομβίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο ο ίδιος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση σκοράροντας τρεις φορές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα αστέρι του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» σχεδιάζουν την απομάκρυνσή του από τον σύλλογο και την αντικατάστασή του από τον Γάλλο αμυντικό της Σεβίλλης, Κλεμάν Λενγκλέ, κάνοντας έτσι το σενάριο της αναχώρησης να φαντάζει περισσότερο πιθανόέπειτα κι από συζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει με την Λίβερπουλ.

Πάντως, εκείνος, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και να μην φύγει τόσο σύντομα ενώ θα προτιμούσε να δοθεί ως δανεικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ