aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ μικρός της Ανόρθωσης «μεγαλώνει» και ζει το όνειρό του!

Ο μικρός της Ανόρθωσης «μεγαλώνει» και ζει το όνειρό του!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά τον Αντώνη Γιωργαλλίδη, η Ανόρθωση δεν έχει καταφέρει να αναδείξει μέσα από τις ακαδημίες της κάποιον δικό της τερματοφύλακα που να μπορεί να σταθεί επάξια στην πρώτη ομάδα. Οι συγκυρίες, φέτος, έφεραν τον Δημήτρη Δημητρίου να παίρνει τις ευκαιρίες του και για την ώρα όχι μόνο τις αρπάζει από τα μαλλιά, αλλά δείχνει να καθιερώνεται και στο αρχικό σχήμα. Στην πρεμιέρα με τη Δόξα ήρθε το τραυματισμός του Φελγκέιρας που τον έριξε στα βαθιά, ενώ τώρα με τον τραυματισμό του Βάργκιτς «τρύπωσε» στην ενδεκάδα και δεν λέει να βγει.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της «Κυρίας» και ήταν βασικός και στις τρεις φετινές της νίκες. Κόντρα σε Δόξα, Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα. Μοναδική του ήττα το 2-1 από την ΑΕΚ. Έχει δεχθεί τρία γκολ σε τέσσερα ματς και κράτησε δύο φορές ανέπαφη την εστία του. Σε πολλές περιπτώσεις πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθουν νίκες και βαθμοί. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία που έχει ο Βάργκιτς, αλλά έχει τεράστια προοπτική και πιθανότατα εξέλιξη και πάνω σε αυτό είναι που πρέπει να χτίσει η Ανόρθωση.

Ο Δημητρίου δεν ήρθε για να φύγει και να γράψει τέσσερις συμμετοχές και τέλος. Ήρθε για να μείνει και ο Στρέπελ δείχνει να τον πιστεύει και να υπολογίζει πάνω του. Ο κόσμος θέλει να βλέπει παιδιά των ακαδημιών να παίζουν και να τους δίνονται ευκαιρίες και ο Δημητρίου θα είναι κρίμα κι άδικο να χαθεί ξαφνικά και να μην του δοθούν οι ευκαιρίες που έδειξε ότι αξίζει να πάρει.

Πολλοί θεωρούν ότι είναι έτοιμος να καθοδηγήσει την ομάδα από την άμυνα για τα επόμενα χρόνια και το γεγονός ότι μπροστά του έχει δυο πολύπειρους στόπερ, τους Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ, του δίνει μεγαλύτερη σιγουριά, αυτοπεποίθηση και άνεση στον αγωνιστικό χώρο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Ολλανδός τεχνικός πρέπει να στηρίξει τον μικρό και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να μονιμοποιηθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ