aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«O Mέσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπάρσα»

«O Mέσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπάρσα»

Ο Λιονέλ Μέσι έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας. Μέχρι σήμερα όλοι εκτιμούσαν πως οι μπλαουγράνα είχαν συμφωνήσει με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, χωρίς όμως να έχουν πέσει υπογραφές.

Η τοποθέτηση όμως του Τέμπας, ο οποίος προφανώς ως πρόεδρος της λίγκας μπορεί να έχει άμεση ενημέρωση για τα συμβόλαια, δημιουργεί νέα δεδομένα. Ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος, τόνισε πως ο Μέσι έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Καταλανούς. Ωστόσο, δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου και όλοι πλέον περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση απ’ την ομάδα της Βαρκελώνης.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, θα κάνει ακόμα πλουσιότερο τον Μέσι, ενώ σε ότι αφορά τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Αργεντινού, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι… εξωπραγματική. Ο στόχος προφανής, να μην πλησιάσουν Παρί ή όποια άλλη ομάδα θελήσει να πάρει τον Λιονέλ Μέσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ