aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Μέσι είναι ένα λιοντάρι και αν του πειράξεις τα νύχια θα σου ξεριζώσει το...

«Ο Μέσι είναι ένα λιοντάρι και αν του πειράξεις τα νύχια θα σου ξεριζώσει το κεφάλι»

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να εκνευρίσεις τον Λίονελ Μέσι, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Σεβίλλης, Χοακίν Καπαρός και τις δηλώσεις του στο «Radio Marca».

«Τον Μέσι δεν πρέπει να τον εκνευρίζεις. Ο Μέσι είναι σαν ένα λιοντάρι. Το λιοντάρι πρέπει να το χαϊδεύεις και μπορεί να βάλεις το χέρι σου στο στόμα του και να μην σε δαγκώσει, αλλά αν του πειράξεις τα νύχια το λιοντάρι μπορεί να σου ξεριζώσει το κεφάλι».

Ο Καπαρός προειδοποιεί με τον τρόπο αυτό τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον Μέσι στο 1-1 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα αυτό το Σάββατο και θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενη την κακή περίοδο που διανύουν οι «μπλαουγκράνα».

«Στόχος μας είναι να είμαστε στο Champions League με τους παίκτες που έχουμε, με πεινασμένα παιδιά. Πρέπει να είμαστε στους τέσσερις κορυφαίους και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ», κατέληξε ο Καπαρός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ