aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μέσι αγόρασε στρώμα που καταπολεμά τον... κορωνοϊό (pic)

Ο Μέσι αγόρασε στρώμα που καταπολεμά τον… κορωνοϊό (pic)

Την υγεία του, όπως φαίνεται, φροντίζει ο Λιονέλ Μέσι, καθώς αγόρασε στρώμα το οποίο εξουδετερώνει τους ιούς και μάλιστα τον… κορονοϊό.

Στην αγορά ενός εδικούς στρώματος, το οποίο μπορεί να εξουδετερώσει τον κορωνοϊό κατά 99,84%, προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι.

Το συγκεκριμένο στρώμα, κατασκευάζεται από μια ισπανική εταιρεία και διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα το οποίο, μέσω νανοσωματιδίων που εφαρμόζεται στο ύφασμά του, καταφέρνει να εξαλείψει κάθε ιό.

Εάν ένα άτομο το οποίο έχει προσβληθεί από τον ιό, κοιμηθεί σε αυτό, τότε μέσα σε διάστημα τεσσάρων ωρών, το στρώμα θα εξαφανίσει τον Covid-19 και κάθε μικρόβιο που βρίσκεται πάνω του. Επιπλέον, θα αποτρέψει τον επόμενο να κολλήσει κορωνοϊό, εάν το χρησιμοποιήσει αργότερα αυτός.

Μάλιστα, πέρα από τις τελετουργίες καθαρισμού και απολύμανσης αυτό το μοντέλο του στρώματος, έχει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως ένα σύστημα μασάζ στα πόδια, το οποίο βοηθά στον ύπνο.

Προφανώς, το στρώμα ήταν τόσο άνετο που ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι εγκατέστησε αυτό το μοντέλο σε όλα τα κρεβάτια του σπιτιού του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ