aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μέρτενς θέλει να παίζει μέχρι τα 40!

Ο Μέρτενς θέλει να παίζει μέχρι τα 40!

Ο Ντρις Μέρτενς ταλαιπωρήθηκε από μία σειρά τραυματισμών, που τον κράτησαν μακρυά από τα γήπεδα για αρκετούς μήνες. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Βέλγος επιθετικός της Νάπολι, έχει ξαναβρεί τον ρυθμό του και κατά συνέπεια χρόνο συμμετοχής στους αγώνες των «παρτενοπέι».

Μάλιστα, στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ρόμα σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του (σ.σ. που νίκησε με 2-0 στην ιταλική πρωτεύουσα), φθάνοντας τα επτά γκολ και τις έξι ασίστ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

«Στη Νάπολη είμαι βασιλιάς, είναι αλήθεια», δήλωσε με νόημα ο 33χρονος διεθνής Βέλγος και πρόσθεσε: «Αλλά δεν χρειάζεται πολύ για να χάσω τον… θρόνο. Προς το παρόν, ζω ένα παραμύθι. Δεν φοβάμαι ότι η δημοτικότητά μου θα περιορισθεί μετά το ποδόσφαιρο. Δεν φοβάμαι ότι οι άνθρωποι θα με ξεχάσουν. Το να γίνω προπονητής, όταν σταματήσω να παίζω, είναι πολύ αγχωτικό. Οι προπονητές είναι πάντα κουρασμένοι. Προς το παρόν, θέλω να συνεχίσω να παίζω, μερικές φορές λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω μέχρι τα 40, μερικές φορές λέω στον εαυτό μου ότι δεν έχω παιδιά ακόμα. Και ότι όταν σταματήσω την καριέρα μου, μπορώ να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο. Θα ήταν ωραίο να ανακαλύψω νέα πράγματα, ακόμα κι εάν τώρα βρισκόμαστε σε μια φούσκα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ