aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μελισσανίδης... σπρώχνει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τον Τζαβέλλα!

Ο Μελισσανίδης… σπρώχνει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τον Τζαβέλλα!

Η ΑΕΚ και ο Γιώργος Τζαβέλλας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται να πρόκειται για θέμα ωρών να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ. Και οι δύο πλευρές θέλουν πολύ να συνεργαστούν και αναμένεται να αμβλυθούν οι γωνίες στις διαφορές τους.

Η έντονη προσωπικότητα του Τζαβέλλα όχι μόνο δεν έχει προβληματίσει την Ενωση, αλλά η άποψη του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ότι χρειάζεται στα αποδυτήρια ένας ποδοσφαιριστής με τον χαρακτήρα του.

Θεωρεί ότι η ομάδα δεν έχει άλλο αντίστοιχο ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να αποβληθεί στα αποδυτήρια, να βάλει τάξη σε αυτά και ψυχή. Είναι Έλληνας με ισχυρό χαρακτήρα και ο «τίγρης» είναι πεπεισμένος πως αυτή τη δεδομένη στιγμή θα κάνει καλό η παρουσία του στην Ενωση.

Η ΑΕΚ προτείνει συμβόλαιο 2,5 ετών στο διεθνή άσο με 350.000 ευρώ το χρόνο. Ως το τέλος της χρονιάς θα πάρει 150.000 ευρώ.

Οταν είχαν αρχίσει οι συνομιλίες των δύο πλευρών ο Τζαβέλλας είχε ζητήσει 450.000, ωστόσο φαίνεται ότι η οικονομική διαφορά που υπάρχει θα λυθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ