aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μαύρου και η πρόκληση

Ο Μαύρου και η πρόκληση

Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Μπαλταζάρ θα δώσει και πάλι φανέλα βασικού στον Γιάννη Μαύρου. Μετά και τη σημερινή προπόνηση θα λάβει την απόφασή του για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός κέρδισε τις εντυπώσεις στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ και είναι ο επικρατέστερος να καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πως, η αυριανή αντίπαλος τους διαθέτει πολύ καλές μονάδες, όμως και για την ΑΕΛ κάθε παιχνίδι αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Από την μια, ο στόχος είναι να μην υποχωρήσει η ομάδα κάτω από την 4η θέση και από την άλλη, εάν είναι δυνατόν να καλύψει την διαφορά και να τερματίσει στην 3η θέση όσο δύσκολο κι αν φαντάζει.

Όσον αφορά στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, το ζητούμενο είναι η νίκη. Στην κατάσταση που έχει βρεθεί η ομάδα της Λεμεσού, άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα μετά απ’ αυτή της περασμένης Κυριακής επί της Ανόρθωσης, θα είναι ότι καλύτερο στέλνοντας και το μήνυμα  ότι βρίσκει και πάλι τον παλιό καλό εαυτό της.

Η ΑΕΛ πέρασε δύσκολα το προηγούμενο διάστημα και η υποχώρηση στον βαθμολογικό πίνακα προκάλεσε την απογοήτευση. Μετά τη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (1-0), ήλθε και η καλή εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο (0-0), αποτελέσματα που έχουν επαναφέρει την ηρεμία.

Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους για την έξοδο στην Ευρώπη, γι’ αυτό και η νίκη αύριο φαντάζει επιβεβλημένη. Πέρα από τον Ζούνιορ, ο οποίος όπως φαίνεται ότι δύσκολα θα προλάβει κάποιο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός πλάνου θα είναι και ο Πίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ