aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μαραντόνα σκέφτεται να φύγει από τη Χιμνάσια

Ο Μαραντόνα σκέφτεται να φύγει από τη Χιμνάσια

H έλευση του Μαραντόνα στην τεχνική ηγεσία της Χιμνάσια Λα Πλάτα ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Ο 59χρονος τεχνικός έφτασε με τυμπανοκρουσίες καθώς στην Αργεντινή θεωρείται ποδοσφαιρικό είδωλο και οι φίλοι του συλλόγου ευελπιστούσαν πως θα έβγαζε την ομάδα τους από τον αγωνιστικό κατήφορο.

Μέχρι και θρόνο για να κάθεται του έφεραν στο γήπεδο, όμως η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Πάντως, παρά το γεγονός πως δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες μέχρι στιγμής, εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Αυτή τη στιγμή η Χιμνάσια βρίσκεται στην 22 θέση της βαθμολογίας από τις 24 ομάδες του πρωταθλήματος με μόλις δέκα βαθμούς συγκομιδή σε 13 αγώνες τη φετινή σεζόν.

Το γεγονός όμως πως έχει καλές σχέσεις με τη διοίκηση του συλλόγου μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή και το “TNT Sports”, ο Μαραντόνα σκέφτεται να αποχωρήσει από την Χιμνάσια από το 2020.

Ο λόγος είναι πως ο τωρινός πρόεδρος του συλλόγου, Γκάμπριελ Πελεγκρίνο έχει αποφασίσει να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του για την προεδρία του κλαμπ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο 59χρονος προπονητής φέρεται πως θα αποχωρήσει αφού έχει στηρίξει ανοιχτά τον πρόεδρο της ομάδας και τους συνδέει φιλία χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ