aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μαραντόνα δίνει €8.000 για να βρει αυτόν που τον... πέθανε!

Ο Μαραντόνα δίνει €8.000 για να βρει αυτόν που τον… πέθανε!

O Ντιέγο Μαραντόνα είναι έξαλλος με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει πεθάνει και δίνει 8.000 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει τον… δράστη.

Ο Αργεντινός θρύλος βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα, με τα… καμώματά του έπειτα την πρόκριση της “αλμπισελέστε” στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την ίδια στιγμή ωστόσο ένας ανόητος φαρσέρ διέρρευσε μία φωνητική ηχογράφηση αναγγέλοντας τον θάνατό του μετά την αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιγηρία.

«Έδωσα ήδη την εντολή να δημοσιοποιηθεί η απόφαση του Ντιέγκο να προσφέρει 8.000 ευρώ σε όποιον του φέρει την περιγραφή του ατόμου ή των ατόμων που έφτιαξαν αυτό το ηχητικό υλικό και διέρρευσαν την πληροφορία. Πολλές φορές δεν είναι κάτι τόσο απλό, αλλά μίλησα με ειδικούς στα θέματα αυτά και με ενημέρωσαν πως μπορεί να βρεθεί αυτός που το ανέβασε. Θέλουμε κάποιον να μας δώσει την πληροφόρηση», δήλωσε στην Mundo Deportivo ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ