aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μανωλάς «καθάρισε» για την Ρόμα

Ο Μανωλάς «καθάρισε» για την Ρόμα

Χάρη στο «νικητήριο» γκολ του Κώστα Μανωλά η Ρόμα έριξε στο καναβάτσο την Ίντερ με 2-1 και πήρε σπουδαίο «τρίποντο», σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

«Τζιαλορόσι» για… σεντονάτο φίλημα: η Ρόμα πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι (αν μη τι άλλο στα ιστορικά χαρτιά) απέναντι στην Ίντερ, έφτασε τους 13 βαθμούς και μπήκε εντός της προνομιούχου πρώτης τριάδας της βαθμολογίας.

Για να γίνει αυτό, βέβαια, χρειάστηκε να βάλει το χεράκι του- ή, ακριβέστερα, το… κεφαλάκι του- ο Κώστας Μανωλάς: οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5΄ του αγώνα με τον Τζέκο, όμως η Ίντερ ανταπάντησε με τον Μπανέγα στο 72΄ που ισοφάρισε σε 1-1.

Πάνω που άρχισε να εδραιώνεται η σκέψη της ισοπαλίας, ο Έλληνας διεθνής αποφάσισε να παίξει τον ρόλο του από μηχανής ποδοσφαιρικού θεού: κεφαλιά στο 76΄ μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα στα δίχτυα, 2-1 η Ρόμα και η σεμνή τελετή έλαβε αγωνιστικό τέλος.

Κάπως έτσι, οι Ρωμαίοι πλέουν σε βαθμολογικά πελάγη ευτυχίας, τη στιγμή που η Ίντερ ψάχνει απελπισμένα ένα χειρόφρενο για να βάλει τέλος στην κατρακύλα.

Πώς να είναι, άραγε, στα ιταλικά το «Βίοι αντίθετοι»;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ