aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Μανέ έρχεται στο τζαμί με ένα απλό αυτοκίνητο και βοηθάει στις καθαριότητες»!

«Ο Μανέ έρχεται στο τζαμί με ένα απλό αυτοκίνητο και βοηθάει στις καθαριότητες»!

Ο Σαντιό Μανέ επισκέπτεται τακτικά το τζαμί που βρίσκεται κοντά στη γειτονιά που διαμένει στο Λίβερπουλ, βοηθάει σε κάθε ευκαιρία και όποτε του ζητηθεί, ενώ ο Ιμάμης τονίζει πως ο Σενεγαλέζος επιθετικός σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τραβάει την προσοχή και αισθάνεται το ίδιο με όλους τους υπόλοιπους.

Ο Μανέ είναι από τα πιο ταπεινά και καλά παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου… Ο κορυφαίος Αφρικανός παίκτης του 2019, όπως αναδείχθηκε παίρνοντας μεγάλη νίκη έναντι των Σαλάχ και Μαχρέζ, φροντίζει να κρατάει τα πόδια και το μυαλό του στο έδαφος και να μην επιτρέψει την ποδοσφαιρική του επιτυχία να διαμορφώσει τον τρομερό χαρακτήρα του.

Ο Ιμάμης από το τζαμί το οποίο επισκέπτεται τακτικά ο Μανέ στη γειτονιά που διαμένει στο Λίβερπουλ, ανέφερε για τον ποδοσφαιριστή ότι: «Παρά το γεγονός πως έχει μια Bentley στο σπίτι του, έρχεται στο τζαμί με ένα απλό καθημερινό αυτοκίνητο για να προσευχηθεί. Δεν θέλει να τραβάει την προσοχή, δεν το επιδιώκει. Βοηθάει πολύ, ακόμα και στις καθαριότητες και στις τουαλέτες…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ