aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μανέ αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μανέ αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σαντιό Μανέ αποκάλυψε πως έφτασε πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ένα τηλεφώνημα από τον Γιούργκεν Κλοπ ήταν αρκετό για να αλλάξει γνώμη και να φορέσει τελικά τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές με την Σαουθάμπτον, αποκτήθηκε το 2016 από την Λίβερπουλ. Ωστόσο, πριν την μετακόμιση του στο Ανφιλντ, ο Μανέ έφτασε ένα βήμα πριν πάρει μεταγραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Τότε σκεφτόμουν πολύ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εφτασα μάλιστα πολύ κοντά στο να πάρω μεταγραφή. Συναντήθηκα με τη διοίκηση της ομάδας και μίλησε και με τον Φαν Χαλ. Μου έκαναν μία προσφορά αλλά εκείνη την εβδομάδα που τηλεφώνησε ο Κλοπ που ήταν στην Λίβερπουλ. Είπα ότι η Λίβερπουλ είναι το σωστό κλαμπ για μένα και ο κατάλληλος προπονητής για εμένα. Ετσι είπα ότι θα πάω εκεί».

Ο Μανέ έχει καταφέρει να κερδίσει ένα Champions League με τους «Reds», σκοράροντας 77 τέρματα σε 161 εμφανίσεις για όλες τις διοργανώσεις. Την περυσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με 22 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ