aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Μακρίεφ, ο Τουρκοκύπριος και ο μέσος

Ο Μακρίεφ, ο Τουρκοκύπριος και ο μέσος

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον Αctive (107.4 & 102.5) ο Δημήτρης Λάζος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στην εκπομπή «Passing Game» και αρχικά ανέφερε: «O Nτίμιταρ Μακρίεφ ταλαιπωρείται από ίωση. Έμεινε εκτός αποστολής. Υπάρχουν, ωστόσο, παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Έχουμε ξεκινήσει τις διεργασίες για τον Ελουντού και μπορεί να τον έχουμε στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Κάνουμε προσπάθειες για να φτάσει έγκαιρα το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του».

Ακολούθως, σημείωσε για το θέμα που προέκυψε με τον Τουρκοκύπριο ποδοσφαιριστή, Εμρέ Ιμάμ: «Oι ακαδημίες είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Υπάρχει τεχνικός διευθυντής που δουλειά του είναι να συλλέγει ταλέντα. Έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ο Εμρέ Ιμάμ και μάλλον ο νεαρός θα αποκτηθεί. Με κανονικό συμβόλαιο κι αν κι εφόσον είναι ικανός κάποια στιγμή να βρεθεί στην πρώτη ομάδα».

Όσον αφορά στο θέμα ενίσχυσης, είπε: «Yπάρχει ένας συγκεκριμένος παίκτης που το παλεύουμε να φτάσουμε σε συμφωνία μαζί του. Πρόκειται για μέσο που θα έχει ικανότητες κι επιθετικές και οργανωτικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρελθόν ο Στυλιανού

Κλινήρης ο Μακρίεφ

Παίρνει Τουρκοκύπριο η Νέα Σαλαμίνα

Ανακοίνωσε τον Ελουντού η Νέα Σαλαμίνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ