aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λουκά θα πει την τελευταία λέξη

Ο Λουκά θα πει την τελευταία λέξη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η απόφαση για το μέλλον των Πέντζα Μισίμοβιτς, Ιμπραχίμ Καμπά και Χάρισον Γεωργίου, δεν θα παρθεί βιαστικά από το τεχνικό επιτελείο της Νέας Σαλαμίνας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα αξιολογηθούν και αυτή την εβδομάδα από τον Χρίστο Γερμανό, εντούτοις, άποψη για την αξία τους θέλει να σχηματίσει και ο Λιάσος Λουκά. Ο Κύπριος τεχνικός θα επιστρέψει την ερχόμενη Παρασκευή από τη Ρόδο, άρα μέχρι να αποφασίσει θα χρειαστεί και κάποιες ημέρες από την επόμενη εβδομάδα.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, είναι πιθανό να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο… πόρισμα για την αξία τους, το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό των ερυθρολεύκων. Θα γίνει στις 12 Ιουλίου με αντίπαλο τον Ερμή, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστεί το γήπεδο διεξαγωγής του παιχνιδιού. Δεύτερος αντίπαλος σε ματς προετοιμασίας θα είναι ο Ολυμπιακός, αλλά επίσης δεν είναι γνωστό πού θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση.

Η διοίκηση ελπίζει ότι θα είναι έτοιμο το «Αμμόχωστος» σε μία εβδομάδα, ώστε να φιλοξενήσει τα δύο παιχνίδια. Άλλωστε, στις 10 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη στο ίδιο γήπεδο, η ανοικτή -για τον κόσμο και τα ΜΜΕ- προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, σήμερα αναμένεται στην Κύπρο το πιο λαμπρό αστέρι της Νέας Σαλαμίνας. Ο λόγος ασφαλώς για τον Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος θα έρθει για να πιάσει δουλειά, με στόχο να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν. Μεθαύριο θα αφιχθεί και ο Έλιο Ρόκε, ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του Ντίμιταρ Μακρίεφ. Επομένως, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Λουκά μία εβδομάδα πριν από την αναχώρηση για τη Βουλγαρία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας (17-29 Ιουλίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ