aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ λόγος που ο Χαμπουλλάς ανέλαβε την προεδρία της Ανόρθωσης

Ο λόγος που ο Χαμπουλλάς ανέλαβε την προεδρία της Ανόρθωσης

Τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε να αναλάβει την προεδρία της εταιρείας της Ανόρθωσης αποκάλυψε στον Super Sport FM (104.0), ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Μεγάλη Κυρία θα βρεί τον δρομό της, τονίζοντας πως ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ο ιδανικότερος για αναλάβει αυτή τη στιγμή το «τιμόνι» της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

Για το τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση του: «Εκείνο που έπαιξε ρόλο ήταν η επιμονή του κύριου Πουλλαΐδη που είχα τις επαφές πρόσφατα για να επιστρέψει πίσω στην Ανόρθωση ως μεγαλομέτοχος. Γνωρίζοντας τα πράγματα και με την άποψη ότι η Ανόρθωση είναι κάτι παραπάνω από το ποδόσφαιρό ότι ένιωσα την υποχρέωση να δηλώσω παρόν».

Για το ότι αναλαμβάνει πρόεδρος της εταιρείας: «Είναι ένα πόστο με πάρα πολλές ευθύνες, δεν ήμουν ξανά πρόεδρος της Ανόρθωσης αλλά ήμουν σε πολλά συμβούλια με επίτιμους προέδρους. Παρόλα τα προβλήματα πιστεύω ότι θα βρούμε το δρόμο μας και είμαι αισιόδοξος».

Για το πότε αναλαμβάνει επίσημα: «Αναλαμβάνω επίσημα την Δεύτερα και στην συνέχεια θα υπάρξει γενική συνέλευση που θα υπάρξει η ανακοίνωση του συμβουλίου».

Για την σχέση του με τον Πουλλαΐδη: «Πάντα ήταν καλή η σχέση μας με τον Πουλλαΐδη, είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε πολύ την Ανόρθωση και σε δύσκολες εποχές. Θα ήταν άσχημο και εκ μέρους μου να αρνηθώ».

Για τον Κετσπάγια: «Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο η παρουσία του Κετσπάγια στην θέση του προπονητή για πάρα πολλούς λόγους. Είμαι βέβαιος με τον Τιμούρ θα δούμε μια αλλαγμένη Ανόρθωση. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά τόσο πιο εύκολο είναι το έργο της διοίκησης να βελτιώνεται. Δεν υπήρχε καταλληλότερος από τον Τιμούρ».

Για τον προγραμματισμό: «Δεν είμαι σε θέση να σας ενημερώσω, έχω δώσει προτεραιότητα στα διοικητικά. Ο προγραμματισμός και η ενίσχυση είναι αποκλειστικά πεδίο δράσης του προπονητή».

Για το ότι η Ανόρθωση μέχρι το τέλος του Μαΐου χρειάζεται 1.5 εκατομμύριο ευρώ: «Η Ανόρθωση χρειάζεται μεγάλο ποσό μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά έχουμε ενδείξεις ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Είμαστε αισιόδοξοι. Δεν μας πάει το κλάμα, θα βρούμε τις λύσεις, άλλοι είναι αυτοί που ανησυχούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ