aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λιάσος για την παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα (vid)

Ο Λιάσος για την παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα (vid)

Η διάθεση να δουλέψει σκληρά και η σιγουριά του για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου ήταν ευδιάκριτα στις δηλώσεις του Λιάσου Λουκά, στην ιστοσελίδα της Νέας Σαλαμίνας. Ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε και πάλι την επιθυμία του να παρουσιάσει μια δυνατή ομάδα που θα την απολαμβάνει ο κόσμος της ερχόμενος στο γήπεδο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Μεγάλη τιμή για μένα αυτή η ευκαιρία που μου δίνεται να δουλέψω ως προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα. Θα δώσω το άπαν των δυνάμεών μου μαζί με το τεχνικό επιτελείο, να βοηθήσουμε τους παίκτες για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Κάναμε αρκετές προσθήκες φέτος, κάποιοι ποδοσφαιριστές έμειναν από την περσινή σεζόν γιατί τους πιστεύουμε, και μαζί με τους καινούργιους που φέραμε στην ομάδα, είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούν», είπε και πρόσθεσε:

»Εμείς με τη βοήθεια τη δικιά τους θα κάνουμε ένα δυνατό σύνολο. Όπως έχω πει ξανά, να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο να απολαμβάνει την ομάδα του, να χαίρεται να βλέπει την ομάδα του και να ανυπομονεί για να έρθει και την επόμενη εβδομάδα να δει το επόμενο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε όλοι στο οικοδόμημα της Σαλαμίνας να πείσουμε τον κόσμο, με πράξεις στο γήπεδο, να δίνει το “παρών” του, πάντα».

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ