aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λέβι βγάζει άσους απ’ το μανίκι!

Ο Λέβι βγάζει άσους απ’ το μανίκι!

Η νίκη επί του Απόλλωνα έφερε ξανά χαμόγελα στις τάξεις της Ανόρθωσης. Η «Κυρία» είχε καιρό να πανηγυρίσει μία επιτυχία και όσο αυτή αργούσε, τα πόδια των ποδοσφαιριστών γινόντουσαν πιο βαριά. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η νίκη σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με τον Απόλλωνα, σκόρπισαν αισιοδοξία.

Ο Λέβι παρά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει με τα αδιάφορα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τους τραυματισμούς, αλλά και ένα ρόστερ με πολλές αδυναμίες, καταφέρνει να κάνει την Ανόρθωση να παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα στα πλείστα ματς.

Είναι λογικό να υπάρχει αστάθεια στην απόδοση της ομάδας, όμως, η παρουσία των κυανόλευκων κόντρα στον Απόλλωνα, αφήνει υποσχέσεις ενόψει κυπέλλου. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ανέβασαν την απόδοση τους και δείχνουν μεγαλύτερη διάθεση στο γήπεδο, ενώ η Ανόρθωση με τον Σιβού στην μεσαία γραμμή είχε καλύτερη απόδοση ανασταλτικά κι οργανωτικά.

Αυτό ίσως πονοκεφαλιάσει τον Λέβι λόγω της επιστροφής του Μίτροβιτς και κατά πόσο ο Σέρβος θα είναι στην ενδεκάδα. Λογικά αυτό θα συμβεί στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ. Ο Σέρβος μέσος ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και έμεινε εκτός αποστολής με αποτέλεσμα να πάει στο κέντρο ο Σιβού που τα πήγε πολύ καλά και να παίξει κεντρικός αμυντικός ο Καλδερόν. Με την επιστροφή του Μίτροβιτς αναμένεται ο Σιβού να πάει ξανά στο κέντρο της άμυνας και ο ασταθείς και επιρρεπής στα λάθη Καλδερόν να μείνει στον πάγκο. Εκτός θα είναι και πάλι οι Αγιλάρ και Κολούνγκα.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Γκάμπριελ, αριστερό τον Σάντος και κεντρικούς αμυντικούς τον Ερέρο με τον Σιβού. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Βίκτορ, Μίτροβιτς και Ράγιος, στα δεξιά της επίθεσης ο Ολιβέιρα, αριστερά ίσως δούμε τον Γιαννούλη να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά αντί του Καλό και στην κορυφή τον Καμπρέρα. Η Ανόρθωση πρόσφατα πέρασε σαν σίφουνας από την Αρένα για το θεσμό του κυπέλλου κερδίζοντας με 3-1 και στόχος είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ