aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λέβι τραβάει τα χαλινάρια…

Ο Λέβι τραβάει τα χαλινάρια…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ότι η Ανόρθωση, στην 5η αγωνιστική, θα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς, στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΚ, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα, σίγουρα λίγοι θα το πίστευαν και θα το ονειρεύονταν. Κι όμως, η «Κυρία» του Ρόνι Λέβι με μικρά, αλλά σταθερά βήματα, δείχνει ότι όντως αλλάζει την τρέχουσα περίοδο.

Δείχνει ότι καλλιεργείται κι έχει μπει μία διαφορετική νοοτροπία στα αποδυτήρια. Για να μπορέσει, όμως, να έχει και διάρκεια η καλή πορεία της Ανόρθωσης -και να μην είναι απλά ένα πυροτέχνημα- είναι κάτι που δεν πρέπει να δουλευτεί πολύ, αλλά πάρα πολύ… Κι αυτό το γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Δόξα προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους. «Δεν κοιτάω τη βαθμολογία, θέλουμε ακόμη αρκετή δουλειά για να φθάσουμε εκεί που πρέπει», είπε σε γενικές γραμμές ο Ισραηλινός τεχνικός. Τι δείχνει αυτό; Ότι η κορυφή και η βελτίωση που δείχνει η ομάδα του δεν τον ικανοποιούν. Όχι ακόμη στον βαθμό που θέλει. Πιστεύει στο δυναμικό που έχει κι ότι μπορεί η ομάδα του να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Το γεγονός ότι παιχνίδι με παιχνίδι υπάρχει βελτίωση σε όλες τις γραμμές είναι κάτι πολύ θετικό. Απέναντι στη Δόξα η Ανόρθωση έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ενώ αμυντικά ελάχιστες φορές κινδύνευσε από την αντίπαλό της. Αυτό δείχνει σοβαρότητα, δουλειά και πειθαρχία απ’ όλους τους παίκτες. Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι η άνοδος κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο Οικονομίδης για παράδειγμα ήταν πολύ καλός, ο Παλάνκα το ίδιο, ενώ Ράγιος και Ζοάο Βίκτορ έκαναν ό,τι ήθελαν και ουσιαστικά χάρισαν τη νίκη στην «Κυρία» που χαίρεται και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ