aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λέβι τους κρατά όλους την… πρίζα

Ο Λέβι τους κρατά όλους την… πρίζα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ έχει διαγραφεί από το μυαλό όλων στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Ό,τι έγινε σε εκείνο το ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον στην «Κυρία» έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στον αγώνα με τη Δόξα. Μία αναμέτρηση όπου μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει η Ανόρθωση να… εξαργυρώσει τη μεγάλη της νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Αν δεν καταφέρει να κερδίσει τη Δόξα την ερχόμενη Δευτέρα είναι σαν να μην έκανε τίποτα απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Έτσι, ο Ρόνι Λέβι κρατά στην… πρίζα τους παίκτες του και θέλει να τους δει να συνεχίζουν αυτή την ανοδική πορεία και την αγωνιστική βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η Δόξα έδειξε απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ότι δεν αστειεύεται και αυτό ηχεί σαν καμπανάκι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη στην «Κυρία».

Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το επικείμενο ματς, όπου δεν αναμένεται να υπολογίζει ξανά τον Γκάντσεφ. Η καλή αμυντική λειτουργία θα είναι και πάλι ένα από τα κύρια «όπλα» της Ανόρθωσης για να μπορέσει να εξασφαλίσει το ζητούμενο. Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του κόσμου, όπου εκτιμάται ότι ίσως πλησιάσει τις 7.000 για πρώτη φορά φέτος.

Ένα μεγάλο στοίχημα αρχίζει να κερδίζεται για την Ανόρθωση, όμως είναι σημαντικό να μπορέσει η ίδια η ομάδα, μέσα από τα αποτελέσματά της, να κρατήσει κοντά τον κόσμο και να τον κάνει να πιστεύει όλο και περισσότερο σε αυτό που δημιουργείται. Με νίκη απέναντι στη Δόξα, η ομάδα της Αμμοχώστου θα διατηρηθεί μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας παιχνίδι περισσότερο από κάποιες άλλες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ