aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λέβι τα είπε ένα… χεράκι στους παίκτες του

Ο Λέβι τα είπε ένα… χεράκι στους παίκτες του

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις στο κύπελλο μία ομάδα που «αγκομαχά» κατά πόσο θα παραμείνει στη Β’ Κατηγορία και προκρίνεσαι με την ψυχή στο στόμα, το καμπανάκι κτυπά δυνατά. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ρόνι Λέβι εκνευρίστηκε αγρίως με αυτά που είδε και τα είπε ένα χεράκι στους παίκτες του. Και σίγουρα θα κατέγραψε στο μπλοκάκι του ότι συγκεκριμένοι παίκτες δεν κατάφεραν να διασωθούν έστω κι αν αντίπαλοι τους αγωνίζονται μία κατηγορία πιο κάτω.

Το μοναδικό, ίσως, ενθαρρυντικό μήνυμα της αναμέτρησης απέναντι στην Ξυλοτύμπου ήταν η εμφάνιση του Κώστα Πηλέα. Ο μικρός έδειξε πολύ καλά στοιχεία κι είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου δήλωσε χθες στον Active 107.4 & 102.5 έχει λαμπρό μέλλον. «Έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Πράνιτς, από τον οποίον έχει μόνο να μάθει. Έχει πολλές προοπτικές για να εδραιωθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριακός Γιάγκου για τον Πηλέα.

Για τις μετεγγραφές, είπε: «Για να έρθει κάποιος πρέπει να είναι στο πλαίσιο των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Στον βαθμό του δυνατό θα καλύψουμε τις επιθυμίες της τεχνικής ηγεσίας. Θα πάρουμε παίκτη καλύτερο από αυτούς που έχουμε». Κατά τα άλλα, οι κυανόλευκοι επικεντρώνουν την προσπάθειά τους για τη μεθαυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, από την οποία θα απουσιάζουν οι Καμαρά και Πράνιτς λόγω κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ