aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Λέβι προορίζεται για τον Παναθηναϊκό»

«Ο Λέβι προορίζεται για τον Παναθηναϊκό»

Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «to10.gr» Γιώργος Σακελλαρίου, σχολιάζει τις εξελίξεις γύρω από τα θέματα του Παναθηναϊκού με αφορμή την πώληση της ομάδας στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Κάπου μέσα στο ρεπορτάζ του αναφέρει και τον προπονητή της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι, λέγοντας πως προορίζεται για τον πράσινο πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Οικονομική διαφορά με τον Ράγιος και νέο ραντεβού…

«Εδώ και καιρό, συζητάει για την πώληση της ομάδας σε Ταϊλανδό επιχειρηματία, τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος εκπροσωπεί επενδυτικό fund. Ο Ασιάτης έχει ρίξει στο τραπέζι 27 εκατ. ευρώ για χρέη συν 20 για μεταγραφές. Μία πενηντάρα χοντρικά… Στο fund συμμετέχει ο εφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας, με τεράστια περιουσία, ο Βίκτωρ Ρέστης. Δηλωμένος φίλος του Ολυμπιακού και μέλος της Ισραηλιτικής κοινότητας στη Ρόδο.

Διαβάστε επίσης: «Ο Λαβόρδε να κάνει βήματα προς την Ανόρθωση»

Στη διάρκεια της Δευτέρας κυκλοφόρησε και το όνομα του Μπένι Στάινμετς. Δισεκατομμυριούχος, «βασιλιάς των διαμαντιών», όπως αποκαλείται, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των πιο πλούσιων Ισραηλινών στον κόσμο. Στο σχήμα, εφόσον υπάρξει αλλαγή του ιδιοκτησιακού, ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχει ο Ισραηλινός μεγαλοατζέντης Πίνι Ζαχάβι, ενώ ο συμπατριώτης του προπονητής Αβραάμ Γκραντ θα έχει ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου. Για τον πάγκο φαίνεται ότι προορίζεται ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος τώρα είναι στην Ανόρθωση…».

Διαβάστε επίσης: Η Ανόρθωση εκπροσωπεί την Κύπρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ