aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Λέβι, οι φωνές και το τεράστιο πρόβλημα της Ανόρθωσης

O Λέβι, οι φωνές και το τεράστιο πρόβλημα της Ανόρθωσης

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το νόμισμα έχει δύο όψεις για την Ανόρθωση στο «διάβασμα» της εντός έδρας ήττας από την ΑΕΛ. «Δεν θυμάμαι άλλο παιχνίδι που να φτιάξαμε τόσες πολλές ευκαιρίες», δήλωσε στο τέλος της αναμέτρησης ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για τη δυναμική της «Κυρίας».

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Αμμοχώστου κυριάρχησε πλήρως για 50’-60’ της ΑΕΛ. Έφτιαξε 10 ευκαιρίες, οι πλείστες εκ των οποίων κλασσικές, έως και το ημίωρο της αναμέτρησης αλλά λόγω αστοχίας και ατυχίας βρέθηκε να χάνει 0-1 πληρώνοντας το τραγικό λάθος των Βάργκιτς και Ντουγκλάο.

Στην Ανόρθωση νιώθουν αδικημένοι για την πρώτη ήττα της σεζόν και δεν έχουν άδικο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Οι τέσσερις χαμένοι βαθμοί στα πρώτα τρία παιχνίδια προβληματίζουν. Πολύ περισσότερο, όμως, θα πρέπει να προβληματίσει το γεγονός πως σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος η «Κυρία» παρουσιάζει «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι της.

Από το 60’ και έπειτα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ η Ανόρθωση ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Δεν έφτιαξε καμία φάση με την εικόνα των παικτών να είναι ξεκάθαρη πως έμειναν από δυνάμεις. Και να ήθελαν, δεν μπορούσαν. Κενά διαστήματα παρουσίασε και στο παιχνίδι με την Πάφο και στο ματς της πρεμιέρας με τη Δόξα.

Ο Ιγκιεμπόρ, χθες, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα της Ανόρθωσης έως το 60’ αλλά στο τελευταίο ημίωρο κλάταρε. Ο Ράγιος «εξαφανίστηκε» μόλις κλήθηκε να παίξει στο δεξί φτερό της επίθεσης, ενώ φάνηκε ξανά ότι η Ανόρθωση δεν μπορεί ή δεν βρήκε ακόμη τον τρόπο να ανταποκριθεί στο πλάνο με δύο επιθετικούς.

Ο μηδενισμός και οι φωνές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ρόνι Λέβι (από μικρή μερίδα οπαδών) δεν παρασύρει τη διοίκηση της Ανόρθωσης που υψώνει «ασπίδα» προστασίας προς το πρόσωπο του Ισραηλινού προπονητή.

Ο Λέβι καλείται να βρει τις λύσεις και να διορθώσει τα όποια προβλήματα υπάρχουν, είτε αυτά αφορούν τη φυσική κατάσταση των παικτών, είτε την έλλειψη πάθους και ενθουσιασμού που ξεχείλιζαν πέρυσι την ομάδα και να την οδηγήσει στις επιτυχίες. Διαφορετικά θα διαψεύσει τον εαυτό του (δήλωσε βέβαιος για επιτυχίες) και αυτούς που τον στηρίζουν (διοίκηση) τόσο μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, όσο και στις απώλειες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ