aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Λέβι έφυγε, ώρα αποδείξεων και απαντήσεων για τους παίκτες

O Λέβι έφυγε, ώρα αποδείξεων και απαντήσεων για τους παίκτες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ρόνι Λέβι έφυγε και ο Γιούργκεν Στρέπελ ήρθε. Μία νέα εποχή έχει άρχισε για την Ανόρθωση, η οποία γυρίζει σελίδα και θέλει να αφήσει στην άκρη τον οδυνηρό αποκλεισμό στην Ευρώπη και το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Λέχθηκαν και ειπώθηκαν πολλά τον τελευταίο καιρό για την κατάσταση στα αποδυτήρια και τώρα που έχει έρθει νέος αέρας, είναι η ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο και να αποδείξουν ότι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ήταν απλά συγκυρίες.

Διαβάστε επίσης: Η διαχείριση Στρέπελ στον «πονοκέφαλο» Ντουρίς-Κατσαράβα

Ο Στρέπελ βλέποντας το ρόστερ στις προπονήσεις και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να ανεβάσει αισθητά την απόδοσή της. Είναι στοίχημα για τον ίδιο να κερδίσει κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές και να τους μεταμορφώσει προς το καλύτερο ή και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους άλλους να μπουν στο γήπεδο και να δείξουν ότι άξιζαν κάτι περισσότερο από την αντιμετώπιση που είχαν από τον Λέβι.

Όπως για παράδειγμα ο Κάτσαρ και ο Κατσαράβα. Δύο παίκτες που ήρθαν για να βοηθήσουν σημαντικά, αλλά δεν πήραν τις ευκαιρίες που ίσως άξιζαν. Ο Στρέπελ θα προσπαθήσει να βρει τον τρόπο για να τους αξιοποιήσει και να τους κάνει να νιώσουν ότι είναι σημαντικοί. Άλλωστε ένα άλλο κομμάτι που θέλει να δώσει έμφαση είναι και αυτό της ψυχολογίας. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι στα καλύτερά τους και η άφιξη του Ολλανδού είναι καλή ευκαιρία για να διαφοροποιήσει την κατάσταση, να κερδίσει τους παίκτες και να αρχίσει επιτέλους η Ανόρθωση να βγάζει στο χορτάρι αυτά που πραγματικά μπορεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ