aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λέβι έχει το «κλειδί»

Ο Λέβι έχει το «κλειδί»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο αποκλεισμός από τη Λάτσι είναι δίχως αμφιβολία ένα πολύ δυνατό χαστούκι για την Ανόρθωση. Για τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τη διοίκηση. Δεν είναι όμως και το τέλος του κόσμου. Υπάρχει και η επόμενη μέρα και στην «Κυρία» είναι υποχρεωμένοι να την δουν με ένα αισιόδοξο φακό μιας και η σεζόν καλά-καλά δεν έχει αρχίσει. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το κομμάτι θα παίξει ο Ρόνι Λέβι.

Ο Ισραηλινός τεχνικός επέστρεψε χθες το μεσημέρι από το ταξίδι του στο Τελ Αβίβ και καλείται να κάνει καλή δουλειά στον τομέα της ψυχολογίας. Αυτό είναι που χρειάζεται τόνωση τη δεδομένη στιγμή. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης θα κάνει ό,τι μπορεί για να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του. Ένας τρόπος για να το πετύχει είναι μέσω κάποιων φιλικών αγώνων. Όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει μίνι προετοιμασία εντός Κύπρου και η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Λάρνακα.

Ήδη η «Κυρία» προγραμμάτισε δύο φιλικά παιχνίδια για την καλύτερη δυνατή της προετοιμασία, αλλά και για να μπορέσει να δουλέψει όσο γίνεται καλύτερα και να βγει πιο δυνατή από τον πρόωρο αποκλεισμό. Αύριο θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (πιθανότατα στις 19:00), χωρίς να έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες.

Λογικά σήμερα θα γίνει γνωστή και η οριστική ώρα έναρξης του αγώνα, η οποία αναμένεται να είναι αργά το απόγευμα. Ένα δεύτερο φιλικό που θα δώσει η «Κυρία» και πάλι στην έδρα της είναι απέναντι στη Λάρισα. Το ματς αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 4 Αυγούστου. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προσπάθειες για να «κλείσουν» κι άλλα φιλικά παιχνίδια. Όσα περισσότερα δώσει η ομάδα μέχρι και την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, τόσο το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ