aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λέβι «έχασε» τα αποδυτήρια και παίκτες

Ο Λέβι «έχασε» τα αποδυτήρια και παίκτες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης από τη διοίκηση του Ανδρέα Παντελή αποσκοπεί κυρίως στην αγωνιστική βελτίωση. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το πρόβλημα που φαίνεται να παρουσιάστηκε τον τελευταίο καιρό επί Ρόνι Λέβι.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είχε «χάσει τα αποδυτήρια» ή, τουλάχιστον, είχε χάσει μία σημαντική μερίδα ποδοσφαιριστών της ομάδας και αυτό κυρίως λόγω της στάσης του και των δικών του επιμονών σε κάποια ζητήματα. Η αλλαγή έχει λοιπόν στόχο την αλλαγή της ψυχολογίας στην ομάδα, τη διόρθωση της κατάστασης και την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας. Είναι παραδεκτό από όλους ότι η εικόνα που έβγαζε η Ανόρθωση σε σχέση με το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει είναι δυσανάλογη.

Ο Λέβι άρχισε να χάνει το παιχνίδι από την αρχή της σεζόν, με τον αποκλεισμό από τη Λάτσι. Υπήρχαν και κρούσματα απειθαρχίας που στο τέλος έφεραν την απόλυσή του και τώρα η «Μεγάλη Κυρία» ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που θα σουλουπώσει την ομάδα και θα τη βάλει στον σωστό δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ