aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ «λεοντόκαρδος» Πελέ που δεν θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο «λεοντόκαρδος» Πελέ που δεν θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Μια δύσκολη κατάσταση κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Βίτορ Πελέ, ως γνωστόν, λίγο πριν κλείσει τα 30 του χρόνια (14/09/1987). Ο παίκτης της Ανόρθωσης αναγκάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο να σταματήσει για κάποιο χρονικό διάστημα το ποδόσφαιρο, λόγω ενός προβλήματος στην υγεία του και ο ίδιος μίλησε χθες αποκλειστικά στο Goal.com.cy, για πρώτη φορά μετά από αυτό το περιστατικό.

Ο Πελέ είναι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει, παρουσιάζεται δυνατός και ταυτόχρονα προσεχτικός, και ένα από τα επίθετα με τα οποία μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε είναι «λεοντόκαρδος». Αυτό, καθώς, παρουσιάζεται αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους την ερχόμενη σεζόν και να μην σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά.

Θεού θέλοντος και υγείας επιτρεπούσης, λοιπόν, ο Πορτογάλος δεν θα πάρει πρόωρη ποδοσφαιρική… σύνταξη και μάλιστα ευελπιστεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον να ειναι στην Κύπρο και την Ανόρθωση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πελέ ήλθε στο… 90’ της μετεγγραφικής περιόδου 2015-16 (31/08/2015) και στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην «Κυρία» κατάφερε να δεθεί με το σωματείο και τον κόσμο των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ