aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λαβόρδε και το φιλικό με Εθνικό

Ο Λαβόρδε και το φιλικό με Εθνικό

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι μετά τον αποκλεισμό από τη Λάτσι θα δώσει αύριο η Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00), όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας. Μία αναμέτρηση που συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Από το αυριανό τεστ, όμως, δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί ο Ρικάρδο Λαβόρδε. Ο λόγος είναι ότι υστερεί ακόμα στη φυσική κατάσταση σε σχέση με τους συμπαίκτες του, αφού εντάχθηκε πολύ αργότερα στην προετοιμασία. Σήμερα πάντως θα δοκιμάσει να ενταχθεί σε φουλ ρυθμό. Εκτός από τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό, ο Στρούνα παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα, η «Μεγάλη Κυρία» θα δώσει άλλο ένα φιλικό με τη Λάρισα στις 4 Αυγούστου, ενώ γίνεται προσπάθεια από τη διοίκησή της όπως διευθετηθούν και άλλα ματς προετοιμασίας. Μάλιστα, στόχος είναι να γίνουν δυνατά παιχνίδια και αν χρειαστεί να ταξιδέψει η ομάδα στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα για φιλικές αναμετρήσεις, θα το πράξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ