aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λαβόρδε δεν λέει να αγιάσει

Ο Λαβόρδε δεν λέει να αγιάσει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκεί που άρχισε να αποκτά ρυθμό και να βρίσκει κάπως τα πατήματά του, ήρθε άλλος ένας τραυματισμός για τον Ρικάρδο Λαβόρδε, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες. Ο Κολομβιανός αποκόμισε τραυματισμό από την προπόνηση της περασμένης Τετάρτης και πέρασε από εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ελαφράς μορφής θλάση. Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα την αναμέτρηση με τον Ερμή, ενώ το πιο πιθανό είναι να χάσει και τον επόμενο αγώνα με τη Δόξα.

Είναι η δεύτερη φορά που τραυματίζεται στην τρέχουσα σεζόν, απόρροια του γεγονότος ότι δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το καλοκαίρι, αφού άργησε να αποκτηθεί, κάτι που ισχύει και για τον Κάτσαρ. Ο Λαβόρδε δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα απουσιάσει μιας και υπάρχουν οι δεδομένες απουσίες των Κάτσαρ, Ιγκιεμπόρ και Αρτυματά.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Σισέ, ο οποίος όμως προπονήθηκε και πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ για τον Πράνιτς θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή αν θα είναι αποστολή ή και στην ενδεκάδα. Πάντως, από πλευράς Ανόρθωσης εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι ο ποδοσφαιριστής θα προλάβει να πάρει φανέλα βασικού στην αυριανή αναμέτρηση.

Με όλες αυτές τις απουσίες, ο Στρέπελ δεν μπορεί παρά να πονοκεφαλιάζει για τη στελέχωση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αν πρέπει να κάνουμε κάποιες προβλέψεις, ο Δημητρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά της άμυνας ο Στρούνα, αριστερά ο Μπεσάτ και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο. Στη μεσαία γραμμή οι Βίκτορ και Ράγιος είναι δεδομένοι, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Πράνιτς και Εγγλέζου. Στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής θα κινούνται οι Ντούρις και Μικελτάντζε και στην κορυφή θα είναι ο Κατσαράβα.

Δύσκολα θα δούμε κάποια σούπερ έκπληξη από τον Ολλανδό τεχνικό μιας και στη διάθεσή του δεν υπάρχουν και πολλοί ποδοσφαιριστές. Οι πολλοί τραυματισμοί είναι λογικό να φέρνουν απογοήτευση στην ομάδα, όμως ταυτόχρονα είναι και ευκαιρία για κάποιους άλλους να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ