aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λαπόρτα ονειρεύεται μια Μπαρτσελόνα που θα βάζει έξι γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λαπόρτα ονειρεύεται μια Μπαρτσελόνα που θα βάζει έξι γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Υποψήφιος για την προεδρία είναι ο Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος είχε βρεθεί στη θέση αυτή και την περίοδο από το 2003 ως το 2010, όταν η Μπαρτσελόνα μεγαλούργησε και έπαιξε κατά τεκμήριο το καλύτερο ποδόσφαιρο της ιστορίας της, σαρώνοντας τους τίτλους εντός και εκτός Ισπανίας.

Προ ημερών διαφήμισε την υποψηφιότητά του με μια καμπάνια που ξεκίνησε από τη… Μαδρίτη, το κάστρο της μεγάλης αντιπάλου, Ρεάλ. Μάλιστα, δίπλα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, την έδρα της «Βασίλισσας».

Ο ίδιος τόνισε ότι «αυτό σημαίνει πως υπάρχει τόλμη, προετοιμασία και εμπειρία. Θέλω να αναβιώσουμε τις μεγάλες κόντρες με τη Ρεάλ, με σεβασμό ανάμεσα σε δύο παραδοσιακά μεγάλες ομάδες. Θέλω να ξαναβάλουμε έξι γκολ μέσα στη Μαδρίτη».

Πάντως, αντιλαμβανόμενος και τη σημερινή δύσκολη κατάσταση, είπε πως «για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να αντιστρέψουμε την άσχημη οικονομική κατάσταση του κλαμπ».

Όσον αφορά στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι με το ένα πόδι μέσα στην ομάδα και με το άλλο εκτός, σχολίασε πως “είναι μια μεγάλη πηγή εσόδων που έχει ανάγκη ο σύλλογος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ