aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Λαμπάν ξεχνάει τη… ναφθαλίνη!

Ο Λαμπάν ξεχνάει τη… ναφθαλίνη!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί στο ξεκίνημα της σεζόν να ακούγονταν διάφορα και να βρέθηκε και κοντά στην πόρτα της εξόδου, όμως Βανσάν Λαμπάν παρέμεινε στην ΑΕΚ, αποθεραπεύτηκε από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τώρα επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους.

Κόντρα στην Ανόρθωση ο κυπριοποιημένος Γάλλος πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από 176 ημέρες και αυτό είναι κάτι που μόνο ικανοποίηση και χαμόγελα μπορεί να φέρει στον Αντόνι Ιραόλα. Ο Λαμπάν είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και βοήθειες, φθάνει και ο ίδιος να ταιριάξει καλύτερα στη φιλοσοφία του Βάσκου τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, όλο και καλύτερα νιώθει ο Μάριος Αντωνιάδης, ο οποίος σιγά-σιγά ετοιμάζεται για να επιστρέψει και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ακόμη θέλει δύο με τρεις βδομάδες, όμως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και περιμένει και ο ίδιος πώς και πώς να αποθεραπευτεί πλήρως και να επιστρέψει στα γήπεδα. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει δύσκολο έργο για να πάρει φανέλα βασικού, μιας και ο Ιωάννου κάνει πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ