aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κριστιάνο επιστρέφει «σπίτι» του

Ο Κριστιάνο επιστρέφει «σπίτι» του

Στη… σκιά του ΑΕΚ-Μπάγερν, που μονοπωλεί το ελληνικό ενδιαφέρον, διεξάγεται απόψε και το υπόλοιπο πρώτο πιάτο της τρίτης αγωνιστικής του Champions League. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μαν. Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους για τον όγδοο όμιλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας που υπηρέτησε από το 2003 μέχρι το 2009 κατακτώντας μεταξύ άλλων το Champions League και τρία πρωταθλήματα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς σίγουρα εκτός είναι οι Ρόχο και Αλέξις, ενώ αμφίβολοι οι Φελαϊνί, Τζόουνς, Λίντελοφ, Λίνγκαρντ, Βαλένσια και ΜακΤόμινεϊ. Η «Γηραιά Κυρία», που προέρχεται από την πρώτη της απώλεια στη Serie A, δεν θα έχει διαθέσιμους τους Μάντζουκιτς, Τσαν και Κεντίρα. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Βαλένθια με σημαντικές απουσίες (Τσερίσεφ, Μίνα, Γκέδες και Γκαράι) αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Γιουνγκ Μπόις.

Για το πέμπτο γκρουπ, λίγη ώρα μετά το ΑΕΚ-Μπάγερν, διεξάγεται το Άγιαξ-Μπενφίκα. Οι Μπαντέ και Φέλτμαν θα λείψουν για τον «Αίαντα», ενώ αμφίβολος είναι ο Ταλιαφίκο. Από τους «αετούς» θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ρούμπεν Ντίας (είχε αποβληθεί στο ΟΑΚΑ), αλλά επανέρχεται ο Ζαρντέλ.

Στον έκτο όμιλο, η Μαν. Σίτι παίζει στην Ουκρανία με τη Σαχτάρ δίχως τους Γκουντογκάν, Ντελφ, Ντανίλο, Μανγκαλά και Μπράβο. Οι Τάισον και Μάρλος θα λείψουν από τους γηπεδούχους. Η ουραγός Χόφενχαϊμ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Λιόν, που θα έχει μεγάλο απόντα τον Φεκίρ.

Τέλος, για τον έβδομο όμιλο, η Ρεάλ ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από πέντε σερί ματς (τέσσερις ήττες, μια ισοπαλία). Μόνο ο Καρβαχάλ είναι εκτός μάχης για τη «βασίλισσα». Η Ρόμα με τη σειρά της υποδέχεται την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας χωρίς του Κάρσντορπ, Περότι και Παστόρε και με ερωτηματικά τους Ντε Ρόσι, Κολάροφ και Σικ. Ο τιμωρημένος Ακινφέεφ θα λείψει από τη ρωσική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ