aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κριστιάνο έχει περισσότερα γκολ από 118 ομάδες του Champions League!

Ο Κριστιάνο έχει περισσότερα γκολ από 118 ομάδες του Champions League!

Aπίστευτο. Επικό. Μυθικό. Βάλτε όποια λέξη θέλετε. Αυτά που κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League είναι από άλλο πλανήτη όπως έγραψε και η Corriere dello Sport. Ο Πορτογάλος έφτασε τα 124 γκολ, με το χατ-τρικ που βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και συνεχίζει βεβαίως βεβαίως μιας και η Γιουβέντους προκρίθηκε στην προημιτελική φάση.

Στα 34 του ο Κριστιάνο είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά αυτό το γνωρίζαμε. Το εκπληκτικό με την περίπτωσή του είναι ότι έχει ξεπεράσει τις 118 ομάδες από τις συνολικά 140 που έχουν συμμετάσχει στο Champions League! Ναι, καλά διαβάζετε ο Πορτογάλος με τα 124 γκολ του έχει περισσότερα από 118 ομάδες. Περισσότερα και από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έχει 118!

Μόνο 22 ομάδες στην ιστορία του Champions League έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι αν σκοράρει τουλάχιστον ένα στα επόμενα ματς που θα δώσει θα πιάσει και την Σαχτάρ!

Ποιες ομάδες έχουν περισσότερα γκολ από τον Κριστιάνο; Μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός που έχει 137 γκολ σε 116 αγώνες.

Οι 22 ομάδες που έχουν περισσότερα από τον Πορτογάλο: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Γιουβέντους, Τσέλσι, Πόρτο, Μίλαν, Λιόν, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ, Λίβερπουλ, Ιντερ, Βαλένθια, Λεβερκούζεν, Ολυμπιακός, Ντιναμό Κιέβου, Αγιαξ, Σαχτάρ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ