aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κουτσοκούμνης το πήρε πάνω του και μπράβο του!

Ο Κουτσοκούμνης το πήρε πάνω του και μπράβο του!

Κάποιοι μπορεί να… τσιμπιούνται διαβάζοντας το κείμενο που ακολουθεί, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Άλλωστε, ο υπογράφων τη στήλη, έχει να επιδείξει σωρεία επικριτικών σχολίων για την ΚΟΠ και ιδιαίτερα για τον πρόεδρό της, ως θεσμό.

Αν δεν ήταν ο Κουτσοκούμνης δεν θα γινόταν τίποτα με τους φακέλους! Τελεία. Ο Κουτσοκούμνης το πήρε πάνω του και σήμερα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, χαρούμενος (και περήφανος) ότι μπήκε το νερό στ’ αυλάκι.

Σίγουρα έγιναν λάθη κι υπήρχαν παραλείψεις στο παρελθόν. Σίγουρα άργησε να δράσει αποφασιστικά. Σίγουρα «υπνωτίστηκε» από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα… Είχε, όμως, τα καρύδια κι έβαλε τον δάχτυλον επί τον τύπον των ήλων σε μία μοναχική διαδρομή. Μόνος του αποφάσισε να δημοσιοποιεί τους φακέλους για να ασκήσει πίεση, μόνος του βρήκε τη λύση για πραγματικά αυστηρές ποινές.

Έχει βέβαια τη βοήθεια της ΟΥΕΦΑ, αλλά ο Κουτσοκούμνης ξέρει καλά αυτά τα μονοπάτια, και στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο. Να ευχηθούμε μόνο, ότι δεν θα ανοίξουν παραθυράκια για να ξεφεύγουν κάποιοι από τις πρόνοιες των κανονισμών.

Ι.Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ