aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Κουρτουά ήταν το... καρφί των αποδυτηρίων»

«Ο Κουρτουά ήταν το… καρφί των αποδυτηρίων»

Επίθεση εναντίον του βασικού τερματοφύλακα της εθνικής Βελγίου, Τιμπό Κουρτουά, εξαπέλυσε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Μαρκ Βίλμοτς.

Ο 49χρονος προπονητής μίλησε στο «beIN Sports» και κατηγόρησε τον πατέρα του τερματοφύλακα της Τσέλσι ότι διέρρεε όλα τα μυστικά των αποδυτηρίων στους «κόκκινους διαβόλους» κατά τη διάρκεια του Euro 2016.

«Είχα πρόβλημα όταν έκανα μια ομιλία στις 18:00 και στις 18:15 ήταν ήδη στα social media, κάτι που σημαίνει ότι ένας παίκτης “πούλησε” την εθνική ομάδα και είναι σοβαρό. Αρκετοί Γάλλοι δημοσιογράφοι επιβεβαίωσαν ότι ο πατέρας του Κουρτουά τους τα έλεγε», δήλωσε ο Βίλμοτς, που μετά από το Βέλγιο προσελήφθη και απολύθηκε από την Ακτή Ελεφαντοστού μέσα στο 2017.

«Αυτό σημαίνει ότι δεν σέβεσαι την πατρίδα σου. Είναι κρίμα, επειδή πρέπει να περιμένεις μια ώρα πριν από τον αγώνα για να μάθεις την ενδεκάδα του αντιπάλου και είναι τρομερό επειδή ο αντίπαλος είχε περισσότερο χρόνο σε σχέση με εμάς για να προετοιμαστεί καλύτερα».

Ο Τιερί Κουρτουά, πατέρας του διεθνή τερματοφύλακα, χαρακτήρισε «δυσφημιστικά» αυτά τα λόγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ