aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κωστή που δεν κρατιέται και μία άγνωστη ιστορία με Μακρίεφ και Adidas

Ο Κωστή που δεν κρατιέται και μία άγνωστη ιστορία με Μακρίεφ και Adidas

Ο Ιωάννης Κωστή δεν κρατιέται… Τουλάχιστον αυτό διαπιστώθηκε στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στο Instagram, αφού παρόλο που όπως φαίνεται θα αργήσει να ξεκαθαρίσει πότε θα μεταβεί στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό Πειραιώς, τόνισε πως ανυπομονεί να βρεθεί στου Ρέντη και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη».

Από τώρα, δηλώνει πως στοχεύει να πάει στον νέο και πρώτο μεγάλο προορισμό της καριέρας του όσο πιο έτοιμος μπορεί και παρουσιάζεται αποφασισμένος να προσπαθήσει σκληρά και να παλέψει για να παραμείνει στο ρόστερ και όχι να παραχωρείται δανεικός δεξιά κι αριστερά. Αν πάλι όμως παραχωρηθεί, πάλι θα επιδιώξει να αποδείξει πως αξίζει θέση στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. «Για να με αγοράσουν με πιστεύουν», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο Κωστή επεφύλαξε και εκπλήξεις στους υποστηρικτές του ιδίου αλλά και της Νέας Σαλαμίνας. Θυμήθηκε πόσο πολύ τον βοήθησε ο Ντίμιταρ Μακρίεφ πριν από τρία χρόνια όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην ανδρική ομάδα. Μάλιστα αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με τον πρώην επιθετικό των ερυθρόλευκων. «Όταν είχα μπει στην ομάδα πριν τρία χρόνια, ο αρχηγός τότε, ο Μακρίεφ με έπιασε αγκαλιά και με ρώτησε αν θέλω κάτι. Του είπα όχι, όμως αυτός με πήρε με το αυτοκίνητο, πήγαμε σε ένα μαγαζί Adidas και μου αγόρασε παπούτσια, ρούχα και αθλητικό εξοπλισμό. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα τότε, ήταν μια όμορφη κίνηση. Κάποιοι δεν ξέρεις πως είναι εκτός γηπέδου, και ήταν ανθρωπινή αυτή η βοήθεια. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος ο Μακρίεφ».

Επίσης τόνισε πως την τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά της καριέρας του θέλει να την κλείσει στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ αναφερόμενος στα ταλέντα που συχνά βγαίνουν από τα… σπλάχνα της ομάδας, είπε πως όλοι παλεύουν για τη φανέλα και υπάρχει εμπιστοσύνη στην Ακαδημία. «Υπάρχει αδικία στην Κύπρο για τον κύπριο ποδοσφαιριστή, κάποτε πιστεύω θα παίζουν ξανά περισσότερο κύπριοι», είπε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ