aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κωστή είναι έτοιμος να ανοίξει τα… φτερά του

Ο Κωστή είναι έτοιμος να ανοίξει τα… φτερά του

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στη Νέα Σαλαμίνα έχουν πολλά να περηφανεύονται για τη φετινή πορεία της ομάδας τους στο πρωτάθλημα. Από τους σπουδαιότερους λόγους είναι όμως γιατί έλαμψε το άστρο του Ιωάννη Κωστή. Ενός παιδιού που εδώ και μερικά χρόνια έχει ανέβει στην πρώτη ομάδα, αλλά τις πλείστες περιπτώσεις παρακολουθούσε τους αγώνες είτε από την εξέδρα είτε αγωνιζόταν με την ομάδα των Νέων.

Πέρυσι με την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη  άρχισε να παίρνει τις ευκαιρίες του. Όχι πολλές, ούτε όμως και λίγες. Εννέα συμμετοχές, δηλαδή κάτι παραπάνω από 500 λεπτά. Φέτος όμως κατάφερε να αποτελέσει σοβαρό μέλος της ομάδας. Ναι μεν ξεκίνησε ως βασικός σε δέκα παιχνίδια, έπαιξε σε 26. Για ένα 19χρονο δεν είναι και λίγο. Και ο λόγος είναι πως κανείς δεν του έκανε χάρη.

Μπήκε στην ομάδα την ώρα που είχε στόχους, που διεκδικούσε βαθμούς, την ώρα που έκαιγε το «σίδερο». Εκρηκτικός, με εξαιρετική επιτάχυνση, καλό κράτημα της μπάλας, «μπουκαδόρος». Όλα αυτά από τα 18 μέχρι τα 19. Παρ’ ότι μέσος… δύο γκολ πέρσι και ένα φέτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ