aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ κόσμος τους αποθέωσε και στο τέλος αποθεώθηκε

Ο κόσμος τους αποθέωσε και στο τέλος αποθεώθηκε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη επί του Ερμή ήταν σημαντική και στο τέλος οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αποθεώθηκαν από τους 400 ηρωικούς οπαδούς, οι οποίοι τους ακολούθησαν στο ΓΣΖ. Αλλά και οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους αποθέωσαν τους φίλους της ομάδας που μέσα στη βροχή δεν σταμάτησαν λεπτό να υποστηρίζουν τις προσπάθειές τους. «Οι οπαδοί μας ήταν εντυπωσιακοί και η νίκη ανήκει και σε αυτούς», ανέφερε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

To προχθεσινό παιχνίδι, το απόλαυσε και ο Αντρέ Τεϊσέιρα. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στην κάμερα της Cytavision ανέφερε τα ακόλουθα: «Έχω αυτοπεποίθηση. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για τη σπουδαία εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος και για την πρώτη μου παρουσία. Μας έβαλε δύσκολα επιθετικά ο Ερμής, γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολη ομάδα. Αυτό που μετρά είναι η νίκη και είμαστε χαρούμενοι. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να βοηθήσουμε την ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του». 

Στην ΑΕΛ δεν έχουν χρόνο για να μείνουν κολλημένοι στην πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Κοιτάζουν μπροστά και η προσοχή τους είναι πλέον στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αλκή στο ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ