aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ κόσμος του Απόλλωνα ξέσπασε πριν από τα δύο πέναλτι

Ο κόσμος του Απόλλωνα ξέσπασε πριν από τα δύο πέναλτι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση του Απόλλωνα τα έχει με τη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου. Δεν ήταν μόνο τα δύο πέναλτι που δεν καταλόγισε ο διεθνής διαιτητής εις βάρος του ΑΠΟΕΛ, το πρώτο στο 44’ όταν ο Μερκής ανέτρεψε τον Αγκίρε και το δεύτερο, όταν ο Βούρος «τύλιξε» με τα χέρια τον Καρ. Υπήρχαν και άλλες αποφάσεις που έβγαζαν μάτια  στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όλα φανερώνουν πρόθεση της διοίκησης να εισηγηθεί κάθοδο ξένων διαιτητών στα ντέρμπι. Στο 29’ ολόκληρη η δυτική κερκίδα τα έψελνε στον διαιτητή… Δεν ήταν από μια οργανωμένη θέση που ακουγόταν το σύνθημα, αλλά από ολόκληρη την κερκίδα, αφού ήταν ξεκάθαρο πως κι οι απλοί οπαδοί, διέκριναν, πριν ακόμη έλθουν οι φάσεις με τα δύο πέναλτι, πως ο διαιτητής ήταν υπέρ αυστηρός με την ομάδα τους στις αποφάσεις του και στις κίτρινες που μοίραζε.

Ο κόσμος έχει κρίση και δεν είναι σωστό να τον υποτιμούμε. Αναγνωρίζει πως όταν δεν αποδίδει η ομάδα, η ευθύνη είναι στην πλευρά των ποδοσφαιριστών. Το βράδυ της Κυριακής (10/11), όμως, ο διαιτητής με τις αποφάσεις του… προκάλεσε τον κόσμο. Όταν αρνείται δύο πέναλτι σε ένα ματς είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει σοβαρό θέμα.

Ο Απόλλων είχε και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, μπορούσε όμως να κερδίσει, αλλά  στο τέλος πήρε τον ένα βαθμό με την ψυχή στο στόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ