aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο κόσμος ήταν ο 12ός μας παίκτης»

«Ο κόσμος ήταν ο 12ός μας παίκτης»

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για την παρουσία και τη στήριξη του κόσμου στην αναμέτρηση με την Ντινάμο Μινσκ (2-0). Μιλώντας στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ανέφερε:

«Ο κόσμος μας ήταν εντυπωσιακός. Ήταν αυτός που θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι. Αποτέλεσαν τον 12ό μας παίκτη και είχαν υποδειγματική παρουσία σε όλο τον αγώνα. Τους βγάζουμε το καπέλο, τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν κάθε φορά και πιο δυναμικά. Όταν βγαίνει ο αντίπαλος προπονητής και λέει πως χάσαμε από μια ομάδα που είχε τη στήριξη του κόσμου της, αυτό λέει πολλά. Υπήρχε φωνή, παλμός και ενθουσιασμός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Πλέον οι κιτρινοπράσινοι αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα ενόψει του επαναληπτικού στο Μινσκ. Μετά το 2-0 έχει το πάνω χέρι, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει: «Ο προπονητής μας (σ.σ.: Ιμανόλ Ιδιάκεθ) στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι δεν πρέπει να πάμε στο Μινσκ σκεφτόμενοι την πρώτη αναμέτρηση, γιατί είναι επικίνδυνο να την πατήσεις. Πρέπει να σκοράρουμε στη Λευκορωσία και να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στις πολλές επιλογές που έχει φέτος ο Ιδιάκεθ: «Δεν υστερούμε ούτε σε ποιότητα ούτε σε ποσότητα. Ακόμη και τα παιδιά που έμειναν εκτός αποστολής μπορούσαν να αγωνιστούν. Ο προπονητής έχει εκφράσει την πλήρη ικανοποίηση για την ποιότητα του ρόστερ, καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε πλειάδα ικανών ποδοσφαιριστών. Αναγκαστικά κάποιοι πρέπει να μένουν εκτός, όμως εμπιστοσύνη υπάρχει σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για το Μινσκ

Η ΑΕΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία αφορά οπαδούς της, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Μινσκ: «Ενημερώνουμε τον κόσμο που θα ταξιδέψει μεμονωμένα στη Λευκορωσία όπως επικοινωνήσει με τα Γραφεία του Σωματείου (24655999) και την υπεύθυνη του τμήματος εισιτηρίων Μελίνα Σκλάβου, προκειμένου να ενημερωθεί για την παραλαβή των εισιτηρίων του επαναληπτικού αγώνα με την Ντινάμο Μινσκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ