aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ κόσμος έσπρωξε ηθικά τους παίχτες

Ο κόσμος έσπρωξε ηθικά τους παίχτες

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, στην ανατροπή πίστεψε και ο κόσμος του Απόλλωνα και συνεχώς έσπρωχνε την ομάδα του. Κανένας στη δυτική κερκίδα δεν απογοητεύτηκε, αντίθετα, όταν ο τέταρτος διαιτητής έδειξε τα 6 λεπτά των καθυστερήσεων, όλος ο Απόλλων εγκαταστάθηκε μπροστά από την εστία του Ερμή.

Μαζί του και ο κόσμος του, που στο 3-2 από τον Ρομπέρζ, πανηγύρισε έντονα. Η πίστη και η αντίδραση που έβγαλε για ακόμη μια φορά ο Απόλλων λέει πολλά. Ο Απόλλων έχει όλα όσα χρειάζεται για να το παλέψει μέχρι τέλους και δείχνει από νωρίς πως και φέτος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Λίγο μετά τη δραματική προχθεσινή νίκη επί του Ερμή, η διοίκηση του Απόλλωνα έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Αισθανθήκαμε απίστευτα την ώθηση από τον εκπληκτικό παλμό του Απολλωνίστικου κόσμου. Στήριξε και τραγούδησε ασταμάτητα για 97’. Το σημερινό θα ξεσηκώσει και θα συσπειρώσει όλο μας τον κόσμο. Δεν περισσεύει κανένας Απολλωνίστας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ