aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο κόσμος αηδίασε, γύρισε την πλάτη»

«Ο κόσμος αηδίασε, γύρισε την πλάτη»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ και μάλιστα καυστική…

Αναλυτικά:

«Αρχικά, θέλουμε να στείλουμε ξανά την στήριξη μας στον αδερφό Γιάννη Φειδία που βρίσκεται στο νοσοκομείο και καλούμε όσους μπορούν να δώσουν αίμα, να μεταβούν στην τράπεζα αίματος του Γενικού νοσοκομείου. Η Τράπεζα Αίματος λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 7:30-14:00 και Τετάρτη απόγευμα 15:00-17:30.

Στα του ποδοσφαίρου μας, καθημερινά βγαίνουν και καινούργια πράγματα στην επιφάνεια που μπορεί να είναι γνωστά για τους περισσότερους, αλλά μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς. Οι δήθεν «δημοσιογράφοι» εδώ στην μπανανία έκαναν τις πάπιες τόσα χρόνια και τώρα έρχονται οι δημοσιογράφοι από έξω και ξεμπροστιάζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος αηδίασε, γύρισε την πλάτη, κουράστηκε να πιάνεται κορόιδο και ακόμα διάφοροι ***** μιλούν για αποτυχημένες κάρτες οπαδού. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι είστε για φτύσιμο.

Μέσα σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία με τους κάθε λογής μασκαράδες του ποδοσφαίρου, ετοιμαζόμαστε για το κλείσιμο τον καρναβαλίστικων εκδηλώσεων στην πόλη μας την ερχομένη Κυριακή όπου θα πραγματοποιηθεί από το πρωί όπως κάθε χρόνο το ετήσιο καρναβΑΕΛίστικο πάρτι του Συνδέσμου στην Τζον Κένεντυ στον Εναέριο, με μουσική, μεταμφιέσεις, άφθονο οινόπνευμα και τρέλα. Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να έρθουν να γλεντήσουν όπως μόνο εμείς στη Λεμεσό ξέρουμε.

ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΙΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΥΓ. ΑΕΛ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ