aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ κόουτς το πιστεύει…

Ο κόουτς το πιστεύει…

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τη Νέα Σαλαμίνα, αυτό που προσδοκούσαν όλοι στο σύλλογο. Η συγκομιδή των πέντε βαθμών σε έξι αγώνες (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες) κρίνεται πενιχρή. Από τους αριθμούς είναι ξεκάθαρο πως, αυτό που πληγώνει περισσότερο την ομάδα είναι η άμυνά της. Τα 15 γκολ παθητικό είναι πάρα πολλά.

Την ίδια ώρα, παρά την απογοήτευση, ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας πιστεύει στην ανάκαμψη. Ο Λιάσος Λουκά, που αφιερώνει αρκετές ώρες καθημερινά, εκφράζει την πίστη πως η ομάδα θα πάρει άμεσα μπρος, θα βρει τον δρόμο της. Οι δυνατότητες της Νέας Σαλαμίνας είναι πολύ μεγαλύτερες και απομένει με τη συνεργασία όλων να επανέλθει και πάλι στις επιτυχίες και να πετύχει τους στόχους της.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχουν καλές μονάδες και φάνηκε ξεκάθαρα στα πρώτα έξι ματς ότι, επιβάλλεται μεγαλύτερη συνοχή και αποφασιστικότητα. Μ’ ένα σερί επιτυχιών όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και η ομάδα θα βρει την ηρεμία της. Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα, γι’ αυτό και το ματς με τον Εθνικό Άχνας στο «Danoi Αμμόχωστος» κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ