aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ κόουτς λέει «όχι» στο… κρυφτό!

Ο κόουτς λέει «όχι» στο… κρυφτό!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ)

«Δεν θα κρυφτούμε», τόνισε ο Σωφρόνης Αυγουστή όσον αφορά στις προθέσεις του Απόλλωνα στο δύσκολο ματς με τη Λιόν (23/11). Ο τεχνικός των κυανόλευκων στη συνέντευξη Τύπου έκανε αναφορά και στις εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι παίκτες του από τέτοιου επιπέδου ματς.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, που έχει ως στόχο την κατάκτηση του θεσμού και αναμένουμε ότι θα έχουμε αρκετές δυσκολίες. Όπως κάναμε και στα προηγούμενα ματς, θα αποκτήσουμε αρκετές εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν και στις εγχώριες διοργανώσεις. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, που θέλω να απολαύσουν το παιχνίδι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Κάθε πιθανότητα θα την κυνηγήσουμε. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο αντίπαλος, που είναι ποιοτική ομάδα στο επιθετικό τομέα. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη γιατί σε αυτό το επίπεδο τα πληρώνεις και να κάνουμε τις δικές μας ευκαιρίες στο παιχνίδι».

Έκανε λόγο και για την ατμόσφαιρα και είπε πως είναι προς τιμή των παικτών του που θα αγωνιστούν σε αυτό το γήπεδο, που θα γίνει και ο τελικός της διοργάνωσης. «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο. Οι παίκτες μου είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να πάρουμε το καλύτερο». Υπογράμμισε ότι, η Λιόν αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά της. Κατέληξε στην ενδεκάδα όπως είπε, ενώ το ματς με τον Εθνικό θα το σκεφτούν μετά τη Λιόν.

Ο Ρομπέρζ, που εκπροσώπησε τους παίκτες, είπε ότι η Λιόν είναι πολύ καλός αντίπαλος και συνέχισε: «Έχουμε ακόμη πιθανότητες και θα κάνουμε τα πάντα για να τις κυνηγήσουμε». Επισήμανε κι αυτός ότι, τον τελευταίο μήνα η Λιόν είναι σε φόρμα, όμως είναι αποφασισμένος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων τους, όπως και οι συμπαίκτες του για το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ