aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Κλοπ το παρατράβηξε με τον πανηγυρισμό του, είναι ασέβεια»

«Ο Κλοπ το παρατράβηξε με τον πανηγυρισμό του, είναι ασέβεια»

Ασέβεια και υπερβολή θεώρησε τον έξαλλο πανηγυρισμό του Κλοπ, ο παλαίμαχος άσος Ντάνι Μιλς. Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, έτρεξε στο κέντρο του γηπέδου για να αγκαλιάσει τον Άλισον, μετά το 1-0 στο 96ο λεπτό επί της Έβερτον.

«Θέλουμε να βλέπουμε πάθος, ενθουσιασμό. Αλλά το να τρέχεις στη μέση του γηπέδου για να πανηγυρίσεις με τον τερματοφύλακά σου, αυτό πάει πολύ. Αν πεις ότι είναι απλά πάθος, τότε μπορεί να εισβάλλει όλος ο πάγκος μέσα στο γήπεδο;», τόνισε ο Μιλς μιλώντας στο «Sky Sports». 

Ο Ντάνι Μιλς, που πραγματοποίησε 218 εμφανίσεις στην Premier League για τις Τσάρλτον, Λιντς, Μίντλεσμπρο, Σίτι και Ντέρμπι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον προπονητή της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα.

«Δεν απολογήθηκε στον Μάρκο Σίλβα, ο Κλοπ λέει ότι το έκανε, αλλά ο Σίλβα λέει όχι, οπότε ποιον πιστεύεις σε αυτή την κατάσταση; Ο Σίλβα το διαχειρίστηκε πολύ καλά, με ευπρέπεια. Υπάρχουν κανονισμοί. Δεν μπορείς να εισβάλλεις στον αγωνιστικό χώρο έτσι απλά. Δείχνει ασέβεια. Μπορείς να προκαλέσεις κάθε είδους πρόβλημα με τους αντίπαλους παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ