aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κλοπ γέλασε δυνατά και απάντησε πλαγίως για τον Τιάγκο! (vid)

Ο Κλοπ γέλασε δυνατά και απάντησε πλαγίως για τον Τιάγκο! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ φυσικά δεν θα μπορούσε να μη δεχθεί ερώτηση για τον Τιάγκο Αλκάνταρα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, όμως, το ‘ριξε στον χαβαλέ, γέλασε δυνατά και είπε πράγματα που… είχε ξαναπεί!

Ο Γερμανός κόουτς των Πρωταθλητών Αγγλίας είχε πολύ θετική διάθεση το μεσημέρι της Παρασκευής απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μια μέρα πριν από την πρεμιέρα των «κόκκινων» στην Πρέμιερ για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.

Φυσικά και λόγω της μεταγραφολογίας ρωτήθηκε για τον Τιάγκο Αλκάνταρα και τις πιθανές εξελίξεις – με τον παίκτη να έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου – και ο Kloppo τόνισε γελώντας:

«Αν μπορούσα να εφεύρω τρόπο να σταματάει η φημολογία θα ήμουν πλούσιος. Ωστόσο δεν γίνεται αυτό όταν βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο.

Έχω ξαναπεί ότι ο Τιάγκο είναι καλός παίκτης; Πολύ καιρό πριν ε; Είναι καλός παίκτης και όταν ένας καλός παίκτης συνδέεται με μια ομάδα είναι πάντα θετικό. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ