aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Κλοπ απάντησε στις φήμες αποχώρησής του

O Κλοπ απάντησε στις φήμες αποχώρησής του

Ο Γιούργκεν Κλοπ ακύρωσε κάθε φημολογία που έθετε σε αμφιβολία το μέλλον του στη Λίβερπουλ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει, ούτε υπάρχει η παραμικρή διάθεση από μεριάς διοίκησης.

Η πλευρά της Λίβερπουλ διέψευσε κατηγορηματικά όλες τις φήμες αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ, που κυκλοφόρησαν μετά και τη νέα αποκαρδιωτική ήττα από τη Λέστερ. Τα σενάρια έφτασαν πια και στα αυτιά του Γερμανού coach, ο οποίος εμφανίστηκε ακόμη πιο ξεκάθαρος, ακυρώνοντας οποιοδήποτε σενάριο τον θέτει εκτός ομάδας.

Ο Κλόπο ρωτήθηκε στη συνέντευξή Τύπου ενόψει του ματς κόντρα στη Λειψία (16/2) για τη στήριξη των οπαδών, οι οποίοι του ετοίμασαν ξεχωριστό πανό προς τιμήν του, αλλά και για όσα ακούγονται για το μέλλον του, απαντώντας:

«Το πανό είναι ωραίο, προφανώς. Δεν είναι απαραίτητο. Δεν νιώθω ότι χρειάζομαι ειδική στήριξη αυτή τη στιγμή. Αλλά μου αρέσει, είναι πολύ ωραίο.

Τι ακούστηκε; Ότι μπορεί να φύγω; Με απέλυσαν ή μπορώ να φύγω μόνος μου; Ε, λοιπόν, δεν ισχύει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δεν χρειάζομαι διάλειμμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ