aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ «κίτρινος πυρετός» και τα σενάρια

Ο «κίτρινος πυρετός» και τα σενάρια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι νέες αλλαγές που αφορούν στον κανονισμό με τις κίτρινες κάρτες, φέρνουν νέα δεδομένα. Αντί στις τέσσερις, από φέτος οι παίκτες θα «κάθονται» στις τρεις, σύμφωνα με τη προκήρυξη. Ήδη δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ βρίσκονται στο όριο και αν δεχθούν την κίτρινη κάρτα στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα χάνουν το επόμενο. Πρόκειται για τον Κέβιν Λαφράνς και Μάρκο Αϊρόσα.

Θα φανεί και το βάθος της ομάδας και πόσες αντοχές θα έχει η ΑΕΛ στην συνέχεια. Οι επιλογές στην επιθετική γραμμή είναι αρκετές και ικανές.  Περιορισμένες, όμως, είναι οι  επιλογές στην μεσαία γραμμή. Και για να τα βγάλει πέρα στο αποψινό ντέρμπι ο τεχνικός της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ, ίσως αναγκαστεί να προβεί σε εσωτερικές αλλαγές. Εξάλλου, ακόμη περιμένουν ευκαιρίες οι Χ. Κυριάκου, Τεισέιρα, Γουίλερ και Ζντραφκόσκι.

Με την αναγκαστική απουσία του Άρτουρ Ρεζέντε και την ανετοιμότητα του Μάρκο Σοάρες, λογικά ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα δώσει φανέλα βασικού στον Φιντέλις Ιρένε. Ο 21χρονος Νιγηριανός πήρε χρόνο συμμετοχής μόνο στα παιχνίδια της Ευρώπης. Μετά έχασε κάποιες προπονήσεις, καθώς είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Στους τρεις αγώνες πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε καθόλου, ωστόσο, απόψε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε από την αρχή. Η παρουσία του Φιντέλις, αποτελεί ένα μέρος του σεναρίου για το πλάνο στην μεσαία γραμμή. Το άλλο είναι να μετακινηθεί ο Ντάνι Μπενίτεθ σε ρόλο επιτελικού, κάτι που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ