aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ killer Γκιουρίς και ο ανεβασμένος Καλό

Ο killer Γκιουρίς και ο ανεβασμένος Καλό

Αντίδραση με νίκη έψαχνε η Ανόρθωση κόντρα στον Ολυμπιακό και στο τέλος κατάφερε να πάρει το ζητούμενο. Το 3-0 είναι ένα σκορ που αποτυπώνει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Ανόρθωση να παίρνει την ουσία και αυτό που ήθελε από την αναμέτρηση με σχετική ευκολία. Στα ευχάριστα της επιτυχίας της «Κυρίας», πέρα από το γεγονός ότι κατάφερε να δείξει χαρακτήρα μετά από τη «σκληρή» ήττα από την Ομόνοια ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε, είναι και τα γκολ που σημείωσε ο Γκιουρίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μαγική στιγμή του Ντούρις (video)

Ο Σλοβάκος επιθετικός δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να «πατάει» όλο και καλύτερα και αυτό είναι κάτι που θα τον βοηθήσει, έτσι ώστε να δώσει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με τα δύο τέρματα που σημείωσε μέσα σε ένα τετράλεπτο. Με σωστές τοποθετήσεις και με ωραία τελειώματα δείχνει να μην έχει τάσεις… Καμαρά και να τελειώνει πιο εύκολα τις φάσεις και τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Πολύ καλός ήταν επίσης ο Καλό, ο οποίος έδωσε δύο ασίστ, είχε πολλά τρεξίματα, πίεζε συνεχώς και δείχνει να θέλει να αποδείξει ότι δικαιούται να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Duris, μάθαμε από νωρίς

Βέβαια, με την επιστροφή Σισέ και Αμπντουλάγεφ θα πρέπει να δώσει ακόμη περισσότερα για να καταφέρει κάτι τέτοιο ο Πορτογάλος. Απ’ εκεί και πέρα σταθερή δύναμη είναι ο Πράνιτς που σημείωσε και το πρώτο του γκολ, ενώ η Ανόρθωση με τη νίκη της κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις απώλειες της ΑΕΚ, να περάσει ξανά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να ελπίζει ακόμη για κάτι περισσότερο στην πορεία, αν και εφόσον και η ίδια είναι πιο συνεπής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ