aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Κετσπάγια θα είναι αύριο, θα είναι την Τετάρτη και θα είναι γενικώς»

«Ο Κετσπάγια θα είναι αύριο, θα είναι την Τετάρτη και θα είναι γενικώς»

«Το τι λέει η διοίκηση με τον Κετσπάγια αφορά τη διοίκηση και τον Κετσπάγια και δεν είναι προς δημόσια συζήτηση», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Χριστοφόρου στο ερώτημα κατά πόσο ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον προπονητή σχετικά με τη δήλωση που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM υπογράμμισε την ανάγκη επιστροφής στις επιτυχίες στον αγώνα με τον Απόλλωνα και τόνισε ότι όλοι μαζί θα επιδιώξουν το καλό της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον τραυματισμό του Μπουσουλάτζιτς: «Ολοκληρώθηκε δυστυχώς πρόωρα η σεζόν για τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή. Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή. Ένα σουτ πήγε να κάνει στην προπόνηση, κάτι πήγε στραβά και υπέστη τη ρήξη. Η ενημέρωση που λάβαμε από το ιατρικό επιτελείο είναι πως ο κατάλληλος τρόπος αποθεραπείας είναι η χειρουργική επέμβαση που θα λάβει χώρα σε λίγες μέρες. Θα δούμε τι και πόσο θα προλάβει από την προετοιμασία της νέας σεζόν».

Για τους υπόλοιπους τραυματίες ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα: «Ο Χριστοφή και ο Βγκορτς προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή. Αμπαρτζουμιάν και Χουσμπάουερ θα δούμε στην προπόνηση για την κατάσταση τους και ο Γκαλίτσιος θα είναι εκτός».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων βρίσκεται σε ευφορία αυτές τις μέρες, αλλά δεν μας αφορά αυτό. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε τη χρονιά στα επόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα δεν μπορούμε να βελτιώσουμε τη θέση μας, όμως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Είναι και η τέταρτη θέση που κανείς δεν μπορείς να πει τι θα συμβεί».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και η πίστη που κλονίζεται με τα αρνητικά αποτελέσματα αλλάζει μόνο με νίκες. Γι’ αυτό θέλουμε τη νίκη με τον Απόλλωνα για να μπούμε σε ένα δεκαπενθήμερο δυνατά και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Εάν ξεκαθαρίστηκε το θέμα με τις δηλώσεις του Κετσπάγια: «Είναι προφανές πως ότι είναι να ειπωθεί ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή μένει ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή και δεν είναι για δημόσια συζήτηση. Ο Τιμούρ θα είναι αύριο στον πάγκο μας, θα είναι την Τετάρτη και θα είναι γενικώς. Είναι μεγάλες οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και όλοι μαζί θα επιδιώξουμε ένα πράγμα. Το καλό της Ανόρθωσης».

Εάν υπάρχει ενημέρωση για κάθοδο ξένων διαιτητών: «Στην κατάσταση που διανύει ο πλανήτης, το κομμάτι της πρόθεσης από το να γίνει απέχει. Ξέρουμε πως η πρόθεση είναι να υπάρχει ξένος και αύριο και στο κύπελλο. Αλλά θα το δούμε αυτό, νομίζω η Ομοσπονδία είναι κατάλληλη να σας απαντήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ